21 mei 2024

Zorg dat je goed bent voorbereid voor start verkoop op 26 juni

We hebben goed nieuws! Op 26 juni start de verkoop van de 39 duurzame hofwoningen in Hof van Wael. Zorg dat je goed voorbereid bent, meld je aan en neem het aankoopproces en de verkoopvoorwaarden goed door.

Zorg dat je goed bent voorbereid voor start verkoop op 26 juni

Hoe werkt de verkoop?

De verkoop van de hofwoningen start op 26 juni. Je kunt je nu nog niet inschrijven maar wel alvast voorbereiden. We leggen je in het aankoopproces uit wat je de komende periode kunt verwachten. Lees het goed door.

In Hof van Wael krijg jij de kans om een aantrekkelijk geprijsde woning te kopen en een mooie wooncarrière te beginnen. Voor deze koopwoningen is de belangstelling erg groot. Zorg ervoor dat je je alleen inschrijft als je aan de verkoopvoorwaarden voldoet:

  • Voorwaarde 1: Om in aanmerking te komen voor een hofwoning is het belangrijk dat jij staat aangemeld in het woningzoekendenbestand van de gemeente Westland. Als je nog niet staat ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de website van de gemeente Westland.

  • Voorwaarde 2: Om in aanmerkingen te komen is het belangrijk dat – nadat jij door de gemeente Westland bent geselecteerd als een van de potentiële kandidaten – jouw financiële situatie wordt gecheckt door de financiële coaches van NEXTHome. De adviesgesprekken vinden fysiek of online plaats tussen 15 en 19 juli.

Lees hier het volledige aankoopproces

Download het aankoopproces

Verkoopvoorwaarden 39 hofwoningen | FAQ

Om de veelgestelde vragen rondom de verkoopvoorwaarden te beantwoorden, hebben we een FAQ-overzicht opgesteld. Hierin beantwoorden we vragen als: 'Moet ik ingeschreven staan als woningzoekende?', 'Hoe zit het met de zelfbewoningsplicht en het anti-speculatiebeding?' en 'Hoe verloopt de inschrijfprocedure?'. Lees het goed door.

Downloads
Verkoopvoorwaarden 39 hofwoningen | FAQ