Locatie

Ben je benieuwd naar de omgeving van Hof van Wael en wat ’s-Gravenzande te bieden heeft? Met plezier geven we je een ‘rondleiding’. Laat je verleiden en stel je eens voor hoe fijn je hier kunt wonen.

Wonen in de omgeving van Hof van Wael betekent:

De natuur rondom

Op een kwartier fietsafstand van de kust en negen minuten fietsen naar het Staelduinse Bos

Dichtbij het centrum

Op 8 minuten fietsafstand van het centrum van ’s-Gravenzande

Veel voorzieningen in de omgeving

Denk aan de vele sportieve mogelijkheden in Juliana Sportpark, het kindcentrum Waalcampus en diverse huisartspraktijken.

Overal dichtbij

Dankzij diverse provinciale wegen ben je via de A4 en A20 binnen een half uur in Den Haag, Rotterdam en Delft.

Ligging van project Hof van Wael

Hof van Wael komt in het zuiden van Waelpolder. Waelpolder is het laatste deelgebied van de gebiedsontwikkeling Waelpark. Hof van Wael is overal heerlijk groen, dus of je nu aan een hofje of de ecologische zone woont, overal sta je in contact met de natuur. En dat terwijl je ook zo in de stad bent. Dankzij diverse provinciale wegen ben je via de A4 en A20 binnen een half uur in Den Haag, Rotterdam en Delft.

Ligging van project Hof van Wael

De voorzieningen bij Hof van Wael

Hof van Wael ligt aan de rand van ’s-Gravenzande, dicht bij Naaldwijk. Daardoor kun je van twee walletjes snoepen als het aankomt op winkels, horeca, scholen, zorgvoorzieningen en sportfaciliteiten. Goed om te weten als je hier met kinderen komt wonen of als je in de toekomst een gezin wilt vormen: heel dicht bij Hof van Wael ligt Waalcampus, een kindcentrum voor leeftijden van 0 tot 13 jaar.

202403 Hof Van Wael Omgevingskaart DEF LR

Nieuw wonen in jouw vertrouwde omgeving

’s-Gravenzande, onderdeel van het Westland, is een aantrekkelijke plek om te wonen. Want hier vind je een fijne combinatie van rust en reuring. Wie in de stad woont heeft winkels, scholen, horeca en andere voorzieningen altijd in de buurt, en net zo snel ben je in de duinen of op het strand. We snappen dat je hier niet weg wilt en zijn daarom blij dat we deze energiezuinige nieuwbouwwoningen kunnen aanbieden.

Nieuw wonen in jouw vertrouwde omgeving

Trek er lekker op uit

De omgeving van ’s-Gravenzande is prachtig. Van bos tot prachtige bloemenvelden, duinen en strand; je vindt het hier allemaal. Met een kwartier fiets je bijvoorbeeld naar de strandopgang van Arendsduin of Slag Beukel Beach waar je heerlijk kunt wandelen, koffiedrinkt bij een strandtent of de zon onder het genot van een wijntje onder ziet gaan. Verder liggen het Staelduinse Bos en het Juliana Sportpark praktisch in de achtertuin. Kortom, een actief buitenleven lonkt als je in Hof van Wael woont.

Trek er lekker op uit

Word je net zo enthousiast als wij?

Meld je aan en blijf op de hoogte!