30 april 2024

Coming soon: 39 aantrekkelijk betaalbare hofwoningen!

Eindelijk mogen we het met je delen: dé sneak preview Hof van Wael in ’s-Gravenzande. Ontdek de eerste impressies van de totaal 39 aantrekkelijk geprijsde Hofwoningen. Deze zomer gaan de woningen nog in verkoop! Daarnaast komen in Hof van Wael 28 levensloopbestendige Verandawoningen. Hier volgt later meer informatie over.

Coming soon: 39 aantrekkelijk betaalbare hofwoningen!

Dit is wonen in Hof van Wael

Wonen in Hof van Wael betekent een comfortabel thuis voor elke generatie tussen kust en kas in het mooie ’s-Gravenzande. Hier komt een duurzame, gezonde en een fijne plek. Ontdek hieronder de woningtypes!

De aantrekkelijk geprijsde Hofwoningen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met slimme indelingen, een keuken die uitkijkt op het charmante hofje, en een lichte, tuingerichte woonkamer? Dan zijn deze Hofwoningen absoluut voor jou! Naar verwachting gaan de woningen deze zomer nog in verkoop.

Ontdek hier meer over de Hofwoningen
De aantrekkelijk geprijsde Hofwoningen

De levensloopbestendige Verandawoningen

Wonen in een luxe verandawoning met een levensloopbestendige indeling, een prachtige buitenruimte met veranda en een natuurlijk uitzicht op een ecologische zone. Hier ervaar je ultieme vrijheid en comfort. Is dit jouw droomhuis? De verkoop van deze Verandawoningen volgt in een tweede fase. Hierover later meer informatie.

Ontdek de voordelen van de Verandawoningen
De levensloopbestendige Verandawoningen

Klaar voor de toekomst

Als je dichtbij de natuur woont, wil je ook natuurlijk wonen. De woningen in Hof van Wael bouwen we duurzaam. De woningen zijn aangesloten op het warmtenet van HVC en zijn uitstekend geïsoleerd en geventileerd. Duurzaam ontwikkelen betekent ook dat we met duurzame materialen bouwen die lange tijd geen onderhoud vragen. En wat dacht je van het feit dat de woningen volledig elektrisch zijn? Je bent klaar voor de toekomst! Word je net zo enthousiast als wij?

Meld je dan hier aan en blijf op de hoogte
Klaar voor de toekomst